Behandling af skuldersmerter tilbydes​

Vi tilbyder en effektiv behandling uden ventetid

Har du ondt i skulderen? Så står vi hos Kokkedal Fysioterapi klar til at hjælpe dig med en effektiv behandling af skuldersmerter. 

Vi tilbyder alle former for fysioterapeutisk behandling i vores klinik, der har en central beliggenhed i Hørsholm. Kommer du således fra lokalområdet, Kokkedal eller Rungsted, er der ikke langt til behandling hos os.

Hvordan kommer man af med skuldersmerter?

Hvordan man kommer af med skuldersmerter afhænger i høj grad af, hvordan de er opstået, og hvordan de mærkes. Har du ondt i skulder og snurren i fingrene? Har du ondt i skulder efter træning eller skuldersmerter efter fald? Har du skuldersmerter, der stråler ud i armen?

Når du kommer til behandling hos os, bør du altid give os et så detaljeret indblik i dine smerter som muligt. Hvor sidder smerterne henne, og hvordan er de opstået? Hvor længe har du gået rundt med smerterne? På baggrund af informationerne fra dig samt en undersøgelse af din skulder kan vi tilrettelægge den rette behandling af skuldersmerter, så du kan slippe af med dine smerter.

Kontakt os og bestil en tid til behandling af skuldersmerter

Ingen mennesker skal gå rundt med smerter i skulderen eller noget andet sted på kroppen, hvis det kan undgås. Derfor tilbyder vi hos Kokkedal Fysioterapi altid behandling uden ventetid, så du kan slippe af med dine smerter så hurtigt som muligt. Du skal bare kontakte os for at bestille en tid. Fortæl os om dine udfordringer, så finder vi en akuttid til dig.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og er du medlem af sygeforsikringen ”danmark”, har du desuden mulighed for at søge om tilskud til behandling af skuldersmerter hos os.

Hvis du ønsker en pris på din behandling, så klik her. Her finder du en oversigt over alle vores priser på de forskellige behandlinger, vi tilbyder.

Vi sørger for, at du får den rette behandling, så du kan slippe af med dine smerter og få fuld funktionalitet i skulderen igen. Vi tilbyder også andre behandlinger som behandling af knæsmerter og behandling af nakkesmerter.

Forespørgsel på tidsbestilling

Bestil tid til fysioterapi her. Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Kokkedal Fysioterapi​

CVR: 43291890

Christianshusvej 4B, 2970 Hørsholm

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 50 50 73 06

E-mail: allen@kokkedalfysioterapi.dk

Åbningstider (torsdage): 08:00 til 16:00

Brug for en kyndig specialist?

Bestil tid nu!

50 50 73 06

Vi er Medlem af

Copyright © 2021 Kokkedal Fysioterapi. Alle rettigheder forbeholdes.