Fysiologisk massage med mange fordele

Slip af med dine spændte, ømme og stive muskler

Med en fysiologisk massage kan du blandt andet slippe af med dine stive, spændte og ømme muskler, samtidig med at du kan få behandlet sportsskader og slippe af med din hovedpine. Der er med andre ord mange gode grunde til at få en fysiologisk massagebehandling.

Hos Kokkedal Fysioterapi tilbyder vi fysiologisk massage i vores klinik i Hørsholm. Her behandler vi hver dag patienter fra lokalområdet, Hørsholm, Nivå og omegn, og vi hjælper også gerne dig. Vi har ingen ventetider på vores behandlinger. 

Forespørgsel på tidsbestilling

Bestil tid til fysioterapi her. Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad er fysiologisk massage?

Fysiologisk massage kaldes også for fysiurgisk massage. Behandlingen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning af både knogler, muskler, ledbånd og sener, og formålet med massagen er at få bevægeapparatet til at fungere optimalt igen.

Behandlingen bliver udført af en fysiurgisk massør, som udelukkende gør brug af sine hænder. Der er tale om en meget dybdegående massagebehandling, hvor vi har mulighed for at komme dybt ned i vævet og dermed få løsnet op for både muskler, sener og ledbånd.

Derudover påvirker fysiologisk massage også kroppens nervesystem, hvilket vil få kroppen til at blive afspændt og slappe af, og herudover vil massagen også øge blodgennemstrømningen i musklerne, hvilket vil øge kroppens produktion af endorfiner og forbedre muskelvævets evne til at udskille affaldsstoffer.

Der er med andre ord al mulig god grund til at forkæle dig selv med en fysiologisk massage, hvis du for eksempel har hold i nakken, smerter et andet sted i kroppen eller bare trænger til en afspændende sportsmassage. 

Kontakt os og hør mere eller bestil en tid til en massagebehandling

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om fysiologisk massage eller for at bestille en tid til massagebehandlingen. Vi har ingen ventetid, og vi samarbejder med alle forsikringsselskaber. Derudover har du også mulighed for at få tilskud til din behandling, hvis du er medlem af ”Danmark”.

Du kan finde en oversigt over alle vores priser her eller kontakte os for en pris på din behandling.

Vi tilbyder også:

IndibaSportsfysioterapiBehandling af knæsmerter

Kontakt

Kokkedal Fysioterapi​

CVR: 43291890

Christianshusvej 4B, 2970 Hørsholm

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 50 50 73 06

E-mail: allen@kokkedalfysioterapi.dk

Åbningstider (torsdage): 08:00 til 16:00

Brug for en kyndig specialist?

Bestil tid nu!

50 50 73 06

Vi er Medlem af

Copyright © 2021 Kokkedal Fysioterapi. Alle rettigheder forbeholdes.