Shockwave behandling til effektiv smertelindring

Bliv hjulpet af med smerter og skader

Hos Kokkedal Fysioterapi ønsker vi at være moderne og på forkant med det seneste nye inden for fysioterapi. Derfor holder vi til i Nordsjællands bedste træningsfaciliteter, hvor vi også arbejder med nogle af de nyeste behandlingsformer – heriblandt shockwave behandling.

Behandling med shockwave giver effektive resultater med smertelindring, og behandlingsformen har et stort anvendelsespotentiale ved kroniske skader.

Vi tilbyder shockwave behandling i vores klinik i det centrale Hørsholm, der kun er en køretur på 5 minutter fra Rungsted.

Hvordan virker shockwave behandling?

Shockwave behandling er en evidensbaseret behandlingsform, hvilket vi vægter højt hos Kokkedal Fysioterapi. Behandlingen består af højenergiske trykbølger, der påføres beskadiget væv, hvilket stimulerer dannelsen af nye blodkar og øger blodcirkulation. Shockwave fungerer således effektivt, da det fremmer kroppens naturlige helingsprocesser ved kalkdannelser og betændelse.

Vi tilbyder shockwave behandling ved flere forskellige skader og kroniske smerter. Behandlingen fungerer eksempelvis effektivt ved hælsporer, akillessenebetændelse, springerknæ, løberknæ, tennisalbue og meget andet.

Hos Kokkedal Fysioterapi arbejder vi ud fra en holistisk tilgang til kroppen. Derfor arbejder vi også med shockwave som et led i behandlingsforløb, hvor vi også arbejder med øvrige fysiske og mentale aspekter for at give dig de bedst resultater.

Kontakt os hvis du vil høre mere

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi arbejder med shockwave behandling, er du altid velkommen til at kontakte os eller booke en tid til en konsultation.

Vi tilrettelægger alle vores behandlingsforløb til den enkelte patient. Det giver de bedste forudsætninger for at opnå de ønskede resultater for netop dig. Lad os hjælpe dig af med skader og smerter med vores professionelle, evidensbaserede behandlinger.

Forespørgsel på tidsbestilling

Bestil tid til fysioterapi her. Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Kokkedal Fysioterapi​

CVR: 43291890

Christianshusvej 4B, 2970 Hørsholm

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 50 50 73 06

E-mail: allen@kokkedalfysioterapi.dk

Åbningstider (torsdage): 08:00 til 16:00

Brug for en kyndig specialist?

Bestil tid nu!

50 50 73 06

Vi er Medlem af

Copyright © 2021 Kokkedal Fysioterapi. Alle rettigheder forbeholdes.