Game Ready​

Game Ready er en behandlingsmetode som accelererer kroppens naturlige helingsproces ved at bl.a. proaktivt hjælpe lymfefunktionen, fremme cellulær iltforsyning og stimulere vævsreparation.
Game Ready anvender afkøling og kompression teknologi til at reducere smerter og inflammation, samt til at øge bevægelighed og blodgennemstrømning i den behandlede kropsdel.

Game Ready er den første valg for tusindvis kirurger, fysioterapeuter, sportsudøver, træner og professional sportsklubber i hele verden, når det kommer til skadesforebyggelse, muskulær recovery og behandling af pre- og post-operation.

Game Ready’s effekt er hurtigere, penetrerer dybere og afkøling varer længere, sammenlignet med traditionel behandlingsmetode som Rest-Ice-Compression-Elevation (RICE) og andre metoder og apparatur.

​Hvordan virker Game Ready?

Aktiv Kryoterapi– det er et hurtigt, konsistent og kontinuerlig isvand cirkulation som behageligt afkøler behandlede kropsdel og effektivt reducere ødem (hævelse), muskelspasme og smerter.

Intermittent Kompression– det er en pneumatisk kompression som efterligner naturlige muskelsammentrækning for at forsigtigt pumpe ødem ud fra behandlede kropsdel og stimulere blodgennemstrømning.

Område Dækning – anatomisk designede manchetter omgiver behandlede kropsdel, hvilket øger overfladearealet og kontakten for mere effektiv kryoterapi.

​​

Hurtigere, Dybere afkøling – hurtigere, dybere og længevarende afkøling betyder sikrer behandlinger med minimeret risiko for forfrysninger og nedsat behov for indtagelse af smertestilling medicin.

Kliniske fordele

  • ​Reducerer forbrug af smertestillende medicin
  • ​Reducerer smerter og ødem (hævelse)
  • ​Øger post-operativ bevægelighed hos ACL-patienter
  • ​Kan øge patienttilfredsheden med genoptræningsprocessen
  • Kan nedsætte post-operativt blodtab​

Forespørgsel på tidsbestilling

Bestil tid til fysioterapi her. Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Kokkedal Fysioterapi​

CVR: 43291890

Christianshusvej 4B, 2970 Hørsholm

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 50 50 73 06

E-mail: allen@kokkedalfysioterapi.dk

Åbningstider (torsdage): 08:00 til 16:00

Brug for en kyndig specialist?

Bestil tid nu!

50 50 73 06

Vi er Medlem af

Copyright © 2021 Kokkedal Fysioterapi. Alle rettigheder forbeholdes.